perjantai 18. tammikuuta 2013

Kylmää kyytiä

50-luvulla rakennetussa talossa voi joskus tulla esiin mitä kummallisempia ongelmia. Tänä talvena riesana on ollut itsestään pois päältä menevä lämminvesivaraaja. Täällä suihkussakäynteihin pitäisi vamaan muutenkin jakaa vuorot, koska mikäli molemmissa asunnoissa ollaan yhtä aikaa suihkussa, vesi tulee ärsyttävästi huonolla tai epätasaisella paineella. Tälläisessä tapauksessa pitää naapurin mielestä keskeyttää suihku ja huutaa kovalla äänellä: "ONKO JOKU SUIHKUSSA?!". Onpa joskus joku tullut koputtamaan meidän oveenkin ja sanomaan marisevalla äänellä; "Meillä ei riitä vesi, tuu äkkiä pois suihkusta!"

Vielä pahempi on se, että kesken suihkun saa päälleen jääkylmää vettä. Kerran jouduin, kaikista kielloista ja uhkauksista huolimatta, herättämään Katrin päiväunilta, koska lämmin vesi loppui ja seisoin jäässä shampoo päässä. Lopulta sain Katrin hereille ja hän meni pannuhuoneeseen painamaan taikanappia. Noin 20 minuutin päästä sain hiukset huuhdeltua.
ETTÄ TÄLLÄISTÄ WANHAN TALON TUNNELMAA.

1 kommentti:

  1. Teillä on sentään toisenne... ;) Meillä on yleensä öljy loppu just kun Manu on työmatkalla kittilässä tai muualla. Samoin kaasuhellan kaasu loppuu aina just sillon. ..

    VastaaPoista