keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ihan pihalla




Viime vuoden sateisen kesän jälkeen, tämän kesän lämmin sää on hellinyt ja houkutellut meitä viettämään ulkoilmaelämää. Kesällä oma piha on kiva, toisin kuin talvella, koska silloin se tarkoittaa vaan pirskatisti lumitöitä ja hiekoitusta.

Huomasimme, että tontin korkeimmalta kohdalta on rajoitettu järvinäköala ja tästä innostuneena sijoitimme puutarhakalusteet sinne.


Kauniisti laitetu piha voi olla kuin toinen olohuone. Tai sauna. Tai keittiö.





Katri maalasi lattioita 6 viikkoa sitten ja jätti välineet ulos, jotta niitä voisi käyttää toistekin.
Romppu käytti tilanteen hyväkseen ja piristi talon harmaata julkisivua valkoisilla pilkuilla.





Myös alakerrannaapurin saunanikkunaan oli ilmestynyt uusi tuuletusmekanismi.
Kätevä poika. Tullut isäänsä.



Lopuksi vielä kuva-arvoitus: mikä ei kuulu joukkoon?
Oikeinvastanneiden kesken arvotaan kaksi voittajaa, joille tarjoamme terassillamme oluet (halpaa, Virosta ostettua).

8 kommenttia:

  1. Eräs Vantaalainen mieshenkilö vastaa: Pihlajantaimi. Saako muuten ensimmäinen vastaaja(Uskollisin lukija)yllätyspalkinnon?

    VastaaPoista
  2. kenkäharjateline olis varmaan liian helppo,eli onks se iso puu esteenä teidän täydelliselle järvinäkymäterdelle, mikä on ihan vasta ymmärretty kalustaa?
    Pia H.

    VastaaPoista
  3. Joo mä olin vähän samoilla linjoilla, että toi kenkäharjatsydeemi on liian ilmeinen ja arvelin etualan keltaisia kukkia. Ehkä ne kaunistaa näkymää liiaksi

    SAIJA L, TAMPERE

    VastaaPoista
  4. Väitän ehdottomasti että rikkaruohot eivät kuulu joukkoon vaan ovat villiintyneet asukkaidensa mukana. ;) tuo saattaa näyttää joistakin katsojista kenkäharjatelineeltä; mutta sitähän se ei ole! Kyseessähän on ilmiselvä moderni lepotuoli jollaista saattaa tarvita katsellessaan auringonlaskua ja myöhemmin ehkä auringonnousua. Mukaan on liitetty mukava päätuki johon voi nojata päätään ja samalla saa hieronnan poskiinsa. Erittäin hyvää kotimaista designia; saattaapa vielä päätyä maailmanmarkkinoille nostamaan suomen talouden suosta!
    ELIKKÄ EHDOTTOMASTI RIKKARUOHOT EIVÄT KUULU TÄHÄN MILJÖÖSEEN!!! ;)

    VastaaPoista
  5. On mukava huomata, että kaikki lukijammekin ovat vähän vinksahtaneita. ;)

    VastaaPoista
  6. Väitän, että kaikki mitä teillä on, sitä kaikkea tarvitaan.Kenkäharjateline on tietysti asetettu esteettisistä syistä kyseiseen paikkaan.Toinen syy on se, että kenkiä ravasta pyyhkiessään voi luontevasti kurkistaa naapurin [siskon] ikkunasta sisään ja todeta, että hänellä on jotain uutta, mitä voisi lainata.Joten TÄSSÄ KUVASSA KAIKKI ON JUURI NIINKUIN TEIDÄN TALOSSA OLETTAAKIN OLEVAN. T.Se isoin sisko

    VastaaPoista
  7. Kenkäteline ei taida sopia :) T:Nuori talon asukas? Ps Voiko mun palkinto olla energiajuomaa tai alkoholitonta siideriä toi halpa virolais olut saattais nousta päähän

    VastaaPoista
  8. Voittaja julkaistu uudessa päivityksessä :)

    VastaaPoista