keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kitukuun säästövinkit

Katri viettää kitukuuta, sillä on lähdössä huomena Lontooseen. 
Koska tämä on Lifestyle plogi, päätimme jakaa teillekin kullanarvoisia säästövinkkejä! 

Katri säästää siten, että yrittää käyttää keittiövälineitä mahdollisimman monipuolisesti; termospullo on kaulimena ja pohjaanpalanut kattila sopii pikkupyykkien liotukseen. Sama siivilä käy teen ja pastan siivilöintiin, hätätilassa myös uudet sukkahousut.

Säästöä tulee myös siitä, kun myy kirpputorilla kaiken tarpeettoman ja tarpeellisen).
Katri kulkee ympäri yhteisiä tiloja, ovela kiilto silmissään, etsien hylätyn ja yksinäisen näköisiä tavaroita. Muidenkin kimpsut käy; use it or lose it!


Isältä ollaan saatu elämämme aikana paljon säästövinkkejä. Yksi niistä on erityisesti jäänyt mieleen:
Alkossa kannattaa hyllyn edessä polvistua, sillä halvimmat viinit löytyy alahyllyltä. 

Onko teillä, oi arvon lukijamme, hyviä säästövinkkejä? Otamme niitä innolla vastaan, erityisesti sellaisia, mitkä toimivat huomiseen mennessä. Paras vinkki palkitaan Lontoontuliaisella! 


p.s. Säästämme myös hiekoitushiekasssa. Aja pihaan jos pääset.

1 kommentti:

  1. Lontoo tuli ja meni ja mulla olis ollut hyvä säästövinkki. Itse en toki näin nerokasta olisi keksinyt, mutta eräs nimeltä mainitsematon hyvinkin läheisesti tuntemani henkilö soitti lapsena pahvikoskettimilla pianoa, se on melkoinen säästö, kun ei itse soitinta kannata ostaa. Eli myyt Katri seuraavan matkan tullen pianon ja askartelet tilalle pahvikoskettimet. Ajaa aivan asiansa...paitsi että joudut kuvittelemaan äänet, mutta varmasti mielikuvitusta sen verran löytyy, että sen osaa kuvitella!!! Ainoa, mikä tässä ihmetyttää on, että jännä ettei tästä "hyvinkin läheisesti tuntemastani" henkilöstä tullut pianistia, edes harrastusmielessä.... Mutta kannattaa silti kokeilla!! T: Hyljeystävä Nahkatehtaankadulta

    VastaaPoista