lauantai 25. heinäkuuta 2015

Plogistelun uusia tuulia?

Plogimme täyttää jo kaksi vuotta ja uudistus ajatukset liehuvat mielessä. Videobloggaus on suosittua mutta pikaisen harkinnan jälkeen päädyimme siihen, että sille tielle emme lähde; suureksi osaksi siitä syystä, että "päivän asu" näkyy siinä eikä se ole useinkaan julkaisukelpoinen. Tiesitkö muuten, että plogimme on kansainvälinen; sitä luetaan jopa kolmessatoista(13) maassa? Tämä tieto yllätti meidätkin, mutta toki puolalaisiakin voi elämämme kiinnostaa.

Oikeastaan olemme hämmästyneitä siitä, ettei plogillamme ole vielä yhteistyökumppaneita; siis sellaisia jotka hyötyvät kun mainitsemme heidän tuotteensa ja lähettävät siitä hyvästä meille pikku palkkioita. Ja esim Suomen Mielenterveysseura voisi haluta logonsa plogin etusivulle; olemme elämänmyönteisiä ja kannustavia.

Meidän plogissa on myös selkeää tuotesijoittelua. Myönteisessä hengessä on mainittu Halensin potkupuvut, Karlie koirankakkapussit ja Suomen Uimaliitto. Alkon tuotteista on ollut houkuttavia kuvia, kuten myös Jussinhannan kakuista. Paljua on hehkutettu ja Tampereen Pelastuslaitosta kehuttu ripeästä toiminnasta. Entä seuraava kuva? Sanoisin, että se on hyvää mainosta Speedolle.




Niin ja Crocsit, niistä ja niiden lainaamisesta on kirjoitettu niin paljon että kaikille on varmasti selvää että ilman Crocseja ei pärjää ihminen.

Tässä sitten enää odotellaan mikä kala käy koukkuun, kuka ekana tajuaa tarjota yhteistyökumppanuutta ja risteilylahjakortteja tai jotain. Muutenkin on kaikkea kivaa luvassa lukijoille, mm. Meet&Greet tapahtuma täällä pihassa. Tuu paikalle ja voit päästä yhteisselfieen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti